Grafisch ontwerp

Wij beschikken over een zeer ruim aanbod aan te bedrukken tenten en promotietools. Deze worden steeds digitaal bedrukt, waardoor je alle promotietools al vanaf 1 exemplaar (met uitzondering van enkele producten) kan laten bedrukken, zonder instelkosten! Reken op een productietermijn van ongeveer 2 weken voor bedrukte producten (tenzij anders vermeld op het product).

Stuur een mailtje naar info@hoorensprojects.be om een op maat gemaakte offerte te ontvangen.

Daarnaast kan je aangeven hoe je het materiaal voor de bedrukking zal aanleveren. Daarbij heb je de keuze tussen twee mogelijkheden:

  1. Zelf het ontwerp aanleveren

  2. Het ontwerp laten opmaken door onze graficus

Eigen Ontwerp

Het ontwerpsjabloon kan je verkrijgen door ons een mailtje te sturen naar info@hoorensprojects.be . Voor een correcte aanlevering van het ontwerp, raden we aan om eerst onze aanleverspecificaties na te lezen en daarmee rekening te houden.

Je kan op onze graficus rekenen om jouw aangeleverd ontwerp te laten controleren op de technische correctheid (vector, resolutie, kleur).

Ontwerp door graficus

Geen ervaring met Illustrator en designen? Geen probleem! Je kan beroep doen op onze graficus om een professioneel ontwerp op te maken voor jouw tent of promotietool.

Indien je deze keuze hebt gemaakt bij de bestelling van jouw product, mag je, nadat de bestelling werd geplaatst, jouw logo en/of foto's mailen naar info@hoorensprojects.be. Geef gerust zelf aan hoe het ontwerp mag opgemaakt worden. Geen inspriratie? Reken dan op de creatieve inbreng van onze graficus, die weet altijd raad!

Logo aanleveren

Voor een correcte aanlevering van logo's of foto's, raden we aan om eerst onze aanleverspecificaties na te lezen en daarmee rekening te houden. Deze worden u toegestuurd bij uw prijsaanvraag.

Onze graficus zal op basis van de aangeleverde logo's/foto's een ontwerp opmaken en jou per mail toesturen (PDF document). Het ontwerp gaat pas in productie nadat je het ontwerp schriftelijk hebt goedgekeurd. 

Voor deze service wordt een ontwerpkost van € 41,32 (excl. BTW) in rekening gebracht.