FLEXXUM

De Flexxum vouwtent is van topkwaliteit! U kunt kiezen tussen een stalen of aluminium frame. Aluminium is steviger en daardoor geschikter voor intensief gebruik. Ook voor het dakzeil zijn er 2 keuzemogelijkheden: polyester of PVC light. Beiden kunnen bedrukt worden. 

grande1.jpeg

De vouwtent, ook wel plooitent of easy up partytent genoemd, is eenvoudig en binnen de minuut op te zetten zonder extra materiaal en is geschikt voor binnen- en buitengebruik.

Deze easy up partytent kun je volledig naar je wensen aanpassen: het dak en de zijwanden zijn beschikbaar in verschillende kleuren. Daarenboven is ons logistiek systeem zo soepel dat we zeer snel kunnen inspelen op de vraag naar partytenten en vouwtenten.

Zo zijn onze vouwtenten uitgegroeid tot de meest stevige en makkelijkst op te zetten en op te vouwen plooitenten die je op de markt kunt vinden. Het frame gaat open en dicht als een accordeon, ideaal om je partytent dus snel te plaatsen of op te bergen. Door zijn gebruiksgemak, wordt de vouwtent ook vaak ingezet als markttent of marktkraam tent. Vouwtenten kan je zowel privé als professioneel gebruiken.