INOWA

Inowa parasols zijn zeer kwalitatief, zowel de houten als aluminium uitvoeringen hebben zeer stevige frames.

parasol.jpeg

Zweefparasol of staande parasol 

Er bestaan heel veel verschillende soorten parasols. Kies je voor een staande parasol of een hangparasol? Een zweefparasol is in de meeste situaties flexibeler omdat je die helemaal kunt kantelen, een klassieke parasol neemt dan weer minder plaats in. Een andere vraag is hoe de parasol er verder moet uitzien: liever een vierkante parasol of toch een ronde parasol? En in welke kleur? Hoorens Projects heeft een ruime keuze met verschillende modellen, groottes en kleuren. Onze grote parasols zijn geschikt als tuinparasol, strandparasol en horeca parasol. 

Parasolvoet

Is het de bedoeling dat je parasol altijd op dezelfde plaats blijft staan of wil je die gemakkelijk kunnen verplaatsen? In het laatste geval kies je beter voor een parasolvoet op wielen. Het is ook altijd belangrijk dat je parasolvoet voldoende zwaar is. Voor elk model bieden wij telkens een geschikte parasolvoet aan of je kunt ook meteen een set van een parasol met voet kopen.

Onderhoud van je parasol

Wil je je parasol voor langere tijd laten buiten staan? Dan raden wij aan om een parasolhoes te gebruiken. Zo ga je slijtage tegen en zul je langer van je parasol kunnen genieten.