Veel gestelde vragen verhuur koelwagens

1. Waarom zou ik een koelwagen huren?

Het huren van een koelwagen heeft zeer veel voordelen. Hij kan gebruikt worden op evenementen voor het koelen van drank of catering. Ook is het ideaal als extra koelcapaciteit tijdens drukke dagen voor slagers of traiteurs.
Ze kunnen steeds op locatie geleverd en opgesteld worden.  

 

2. Welke aansluiting heeft zo'n koelwagen? 

Al onze koelwagens werken op een gewone 230V stekker. het verloopstukje van Schuco naar CE (blauwe stekker) leveren wij bij de aanhangwagen. Het is dus voldoende om 1 stroomlijn te hebben voor de aansluiting van de koelwagen. 

3. Kan deze koelwagen geleverd worden op locatie?

We proberen zoveel mogelijk zelf te leveren op locatie. Zo zijn wij zeker van de goede opstelling en aansluiting. Het leveren op locatie binnen de 15KM van Moorsele is volledig gratis. Bij lange termijn verhuur is levering altijd gratis.

4. Moet ik een speciaal rijbewijs hebben om de koelwagen te verplaatsen?

Dit hangt af van welke koelwagen u huurt. Bij koelwagens zonder rem met een MTM van 750kg is enkel een gewoon B rijbewijs nodig (en eigen nummerplaat). Bij de grotere geremde aanhangwagens die een MTM hebben die meer is dan 750kg moet u een geldig BE rijbewijs hebben. Ook moet uw wagen voorzien zijn om de aanhangwagen te mogen trekken. De koelwagens mogen enkel LEEG vervoerd worden. 
 

5. Hoelang duurt het voor de koelwagen de gewenste temperatuur heeft?

Dit is een veelvoorkomende vraag waar niet altijd een sluitend antwoord op is. Veel hangt af van het weer (buitentemperatuur) en hoeveel de koelwagen opengaat. Onze koelwagens zijn goed geïsoleerd en de koelgroep heeft altijd een overcapaciteit. Zo kunnen we ook bij warme dagen uw dranken goed koel houden. Beperk het openen van de deur zo veel mogelijk bij zeer warm weer. 

Veel gestelde vragen verkoop Vouwtenten

1. Wat is een Vouwtent, ook accordeontent genoemd? 
 

Een vouwtent of een accordeontent is een tent die je makkelijk zelf kunt opzetten en afbreken. Dit kan door het lichte frame met doordacht scharniersysteem. Je vouwt de accordeontent in 1 keer open of dicht. Je hoeft geen losse onderdelen te bevestigen! Eén enkele persoon krijgt onze vouwtent in geen tijd opgezet… en dat maakt van deze tent de ideale tent voor feestjes, markten en beurzen. Ook sportliefhebbers (motorcross, veldrijden, karting, rally, BMX …) verkiezen deze partytent voor haar uitzonderlijk gebruiksgemak.

2. Kan de tent aan huis worden geleverd?

Alle vouwtenten worden standaard aan huis geleverd. Dit is bovendien volledig gratis in België! Via onze partner GLS worden dagelijks vouwtenten verstuurd. De levering duurt (indien alles op stock is) gemiddeld 2 a 3 werkdagen. 

3. Zitten er standaard zijwanden bij de tent?

Bij alle tenten uitgezonderd 3X3 vouwtent premium basic, zijn de zijwanden inbegrepen. De inbegrepen zijwanden staan telkens vermeld bij de product informatie in de rechter tabel met technische info. Zo kan u gemakelijk zien hoeveel ramen, deuren, of volledig gesloten wanden er zijn.

vb. 4 zijwanden - kan volledig dicht - (2x raam, 1x deur, 1x blanco)

4. wat is het verschil tussen Premium, AluHex en AluHex Pro?

Premium: 

  • Frame: Carbon Steel - Black Powder Coated (in hoogte verstelbaar)

  • Koppelingen: Quick Release Connectors: Nylon! (geen breekbaar plastic PP)

  • Zeilen: Polyester met PVC coating - Sunprotected/Waterproof 350g/m²

Premium Aluhex:

  • ​Frame: Aluminium (in hoogte verstelbaar) Diameter 45mm Hexagonaal (zeskantig) wanddikte 1,5mm

  • Koppelingen: Quick Release Connectors: Nylon! (geen breekbaar plastic PP) 

  • Zeilen: Polyester met PVC coating - Sunprotected/Waterproof 350g/m²

AluHex Pro:

  • Frame: Aluminium (in hoogte verstelbaar) Diameter 55mm Hexagonaal (zeskantig) wanddikte 2mm

  • Koppelingen: Quick Release Connectors: Aluminium

  • Zeilen: Polyester met PVC coating - Sunprotected/Waterproof 550g/m²

5. Kunnen deze vouwtenten ook bedrukt worden?

De tenten kunnen bedrukt worden in full color. Onze haarscherpe bedrukking en levendige kleuren trekken de aandacht van voorbijgangers en bezoekers. We bekijken je wensen & raden zo de beste keuze prijs/kwaliteit aan. Zelf heb je geen enkele technische kennis nodig. Bij interesse in een bedrukte tent kan u steeds contact opnemen via info@hoorensprojects.be

6. Tent kopen of huren?

Kopen, zeker weten. Als je deze zelfde tent 2 of 3 keer moet huren kan u even goed 1 kopen. Bij huren moet u ze dan nog ophalen en terugbrengen ook. Kopen dus!